luni, 11 octombrie 2010

dati-ne paine,circ avem noi..

La intrare in mall scrie si exista si un semn(pentru analfabetii care roiesc pe aici) cum ca nu e voie sa se faca poze. Din diverse motive ce tin de administratia mall-ului, s-a interzis acest lucru.
Numai ca nesimtirea si prostia merg mana in mana si,normal se mai gaseste cate o prostalana parvenita(niciodata unu) care isi scoate ustensila sa traga-n poza.Sa aiba dovezi  acasa ca a fost la mall si nu la futut dupa cum i arata mutra.Astazi, o minus-varianta d'asta isi imortaliza  plodu la tabla de sah de langa standul de imprimat tricouri. Vin 3 paznici si ii spun ca nu are voie,deh, asta li s-a spus lor,asta o spun si ei mai departe daca e cazul, da ea nu si nu ca aici e spatiu public si are voie.Dupa care urla ca ea a facut si cumparaturi de 300 ron ,probabil remuneratia pentru vro 5 mui luate.300 de ron?!? Pfoaaa... poi de ce nu a zis asa? ii aduceam si o cafea,ii faceam vant cu un evantai, ii ziceam ca ii sta paru bine. 
Proasta nu stie ca mall-ul NU E SPATIU PUBLIC. E deschis publicului, dar e administrat de un privat, si daca ala zice ca tre sa umblam in papuci de casa, avem de ales : ori  purtam, ori nu mai intram. Bine nu mai are rost sa spun ca mai toate pozele aveau in spate sediul unei banci, care, in pula mea, nu ai voie sa il pozezi nici daca e in spatiu public!!

Dupa ce s-a terminat cearta cu pazinicii,vocabularul ei limitandu-se la cativa termeni de  mahala, progenitura  ei a deschis sticla cu ceai si l-a varsat voit! pe tabla de sah,... ca sa iese pozele mai interesante.Na!viitorul suna bine.

6 comentarii:

  1. Esti radical cred.dc cineva vrea sa faca poza unui copil nu mi se pare un capat de tara.si factual ca nu ai voie sa faci poze in mall mi se pare ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  2. faza cu interzisul pozelor nici eu nu o inteleg dar pana la urma sunt o gramada de chestii carora tre sa ne conformam si care nu au nici o noima.voi incerca sa aflu.
    pana una alta nu inteleg nici atitudinea aia schizofrenica a aleia de parca totul era o conspiratie impotriva ei. nu inteleg nici pusul mainilor in solduri si balacaritul tuturor din preajma.nu inteleg circul facut doar din dorinta de a epata.negativ.

    RăspundețiȘtergere
  3. mall-ul inseamna o industrie de facut bani,de la marketing la tehnic, adica ce se pozeaza se poate copia sau da idei pe munca altora.nu ai de unde sa sti ca cine face poza, e o piti sau o piti cu functie

    RăspundețiȘtergere
  4. ultimul anonim, parca mi-a luat literele din tastatura...

    RăspundețiȘtergere