marți, 23 noiembrie 2010

sustin declar semnez

Vreau sa ma fac inteles
.
Acesta nu e un blog-cred ca pana si cuvantul blog e impropriu- care sa ma faca popular,care sa atraga cititori..doamne fereste de fani sau alte forme de fidelizare..

Nu vreau sa fiu nici ipocrit,pentru ca totusi e o forma de socializare, si din moment ce am ales sa fac asta e o forma de spovedire in public.Dar pana la urma exorcizarile se fac cu public.
Acesta e un loc de autoexorcizare.Sau introspectie.Ma arunc in mine,prind demonii cum pot, i fac snop si i arunc in eter.Nu-mi cereti sa aiba vreo noima ce scriu uneori.Asa e exorcizarea.Dea-valma.Cine are demoni prin-nauntru ma intelege..cine nu, vaya con dios..
Inca o chestie.E un blog pentru si despre iubire iar eu vorbesc despre demoni.Dar,facand o anlogie cu biserica,pe teritoriul iubirii se da lupta cu intunericul.Demonii sunt doar ingeri care si-au dorit mai mult.Mult mai mult?Nu. Doar implinire.


Intr-o alta forma de idei,acesta e un jurnal lasat dinadins pe o banca in parc.Il poate citi oricine, poate sa-i placa poate sa-l scuipe poate sa scrie la randu-i in el,dar nu poate sa-l arunce.Poate doar sa se indeparteze.Dar la un moment dat un suflet se va apropia de el si intr-una dintre file va regasi un pasaj.Va vibra si va privi in jur sa nu-l surprinda cineva,pentru ca in lumea noastra simtirea intensa,pasionala e interziza si pedepsita.Il va inchide incet si isi va promite ca va reveni..
I spuneam in seara asta unei bune prietene-observi E. ca ti-am spus 'buna'- ca blogu asta e ca si cum as umbla cu sufletul in pula goala pe internet.Da, e cam triviala exprimarea dar asa e, daca ganditi putin.

Sau daca simtiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu