vineri, 11 martie 2011

vestitorii primaverii

.

ce frumos! ar trebui sa scriu despre suavii ghiocei despre timidele raze de soare despre pasarelele care ciripesc galagios in copaci, despre mustele care se dezmortesc despre cum isi reia viata ciclul(!).oare viata intra in menopauza iarna?..in fine. despre asta a scris Toparceanu si a scris bine.

cei mai noi vestitori ai primaverii sunt (tobe!)trrrrrrrrrr! : scuteristii!!!

aceste specimene nu sunt nici cal nici magar.adica nici biciclisti nici motociclisti. sunt un specimen aparte.tembel. nimeni nu stie unde hiberneaza si ce face scuteristu' pe timpu' iernii.merge cu autobuzu', pe jos,cu automobilu'?sunt scuteristii protectorii planetei sau niste frustrati care nu-si pot face permis? niste biciclisti lenesi sau viitori Hell angels? fac parte dintr-o organizatie secreta de protectie a mediului
sau pregati de un geniu malefic sa ne futa noua timpanele? sper ca geniul ala sa fie super geniu pentru ca IQ-ul unui scuterist nu depaseste capacitatea cilindrica a 'motorului' sau.

cert e ca la primele raze ale soarelui cu promisiuni de durata, aceste vietati isi scot 'jumatatile' ,le greseaza, le tureaza, le testeaza, le amorseaza, le lanseaza se inmultesc si stapanesc pamantul pana la sfarsitul toamnei.

..deci, primavara vine cu bazaiala de tantar cu coaie de caine de preerie, cu miros de...flori.gjjjjjj!!!! gresit!!!! ..miros de amestec..benzina cu ulei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu