miercuri, 25 august 2010

Gand singur

oricine isi cauta jumatatea.jumatatea sufleteasca.aceea pierduta la Cadere.
acel suflet care alaturat tie te lumineaza.acel suflet care te fericeste in asa masura incat luminezi la randu-ti. acel suflet care te transforma in torta, in soare, in valvataie.
acel suflet care te face sa te lepezi pe tine,singuraticul,nestiutul,instarinatul, si sa renasti intr-un Noi.
sufletul care iti da putere nemarginita de a iubi.totul.pe toti. iti da puterea iertarii,a compasiunii, a milei,a altruismului a intelegerii, a empatiei..
De la Dan Puric am aflat ca sfantul Augustin spunea :" Iubeste si fa ce vrei".Paradoxal,cand iubesti nu poti face rau,cauti doar binele.pentru persoana iubita si pentru cei din jur.
unii spun ca cei fericiti sunt egoisti,isi sunt autosuficienti. Nu cred.
Cred ca expansiunea dragostei lor nu poate fi masurata. cred ca se rasfrange asupra tuturor celor cu care intra in contact.
si nu dauneaza.
iubirea dintre doua suflete regasite creeaza iubire
Cred ca ne nastem cu aceasta lipsa.cu aceasta durere nenumita dar mistuitoare,scormonitoare.
Unii alearga in cautare toata viata..pierzandu-se
altii raman in asteptare...irosindu-se
multi aleg surogate...mintindu-se
fericitii il intalnesc...si se implinesc.
Dar ce se intampla cand IL intalnesti,il recunosti si nu te recunoaste?
sau nu crede?
ce se intampla cand toate Frumusetile care le-ai strans cautandu-l ,visandu-l ,asteptandu-l se preschimba in praf si se scurg printre degete lasand cenusa in inima?
ce se intampla cand toata simtirea, fiecare celula a corpului ratiunea si inima, dandu-si mana, urla 'Ea e!!, cand arborezi sufletul ca pe un steag sa fluture,Ea trece,schitand un zambet,privindu-te pret de o secundainfinita, usor flatata,usor emotionata,usor stanjenita de onoruri, regretand ca si-a ridicat valul lasandu-te sa vezi Lumina?
Ea trece..
Mai cauti? Nu.
nu ai ce.
Iti trimiti ostile-poezie,ostile-muzica,ostile-natura,soldatii tai de incredere Gandul bun si Visul sa o vegheze..
..iar tu te opresti.
incerci sa iesi din timp,sa ramai in zambet-fluturare-lumina..sa traiesti clipa.doar acea clipa. pe veci
sa te scufunzi usor in malul inconjurator si in bezna din tine
sa te feresti de rasarituri ,de visini infloriti, de flori de fluturi de ploi de nopti de vant si de stele fiinca toate sunt Ea ..dar fara Ea
..iar cand durerea dinlauntru devine fizica si tot stomacul iti sta in cosul pieptului si inghiti tot mai des ca si cum ti-ar veni sa vomiti de diperare...te intinzi..si astepti sa dispari..
Iubirea e absoluta
Siguratatea la fel

6 comentarii:

  1. mai exista si o a doua sansa?sa-L reintalnesti?
    sa-l recunosti?sa te recunoasca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un suflet-pereche flacără geamăn este unicul şi singurul tău suflet-pereche adevărat. Aţi petrecut multe vieţi împreună, plini de dragoste şi grijă unul faţă de celălalt şi legătura dintre voi este profund spirituală.
    Când îl întâlneşti din nou în această viaţă – ca bărbat sau ca femeie – simţi o atracţie imediată şi între voi se stabileşte un raport cu totul special. Simţi un curent electric de energie care trece prin amândoi şi ai senzaţia că vă cunoaşteţi dintotdeauna.
    Sufletul tău îl recunoaşte imediat pe celălalt şi îşi aminteşte de sufletul-pereche flacără şi acest lucru este resimţit în profunzimea extremă a fiinţei tale.
    Nu există decât un singur adevărat suflet-pereche care este jumătatea ta perfectă şi împreună creaţi o atmosferă ca de vrajă între voi, ceva ce nu mai simţi cu nimeni niciodată.
    Un suflet-pereche flacără geamăn are toate caracteristicile şi calităţile unui suflet-pereche camarad şi cele ale unui geamăn, combinate în aceeaşi persoană, faţă de care ai un sentiment cu totul şi cu totul special.

    Acest sentiment este întotdeauna perfect reciproc.

    Se spune că acest suflet flacără reprezintă jumătatea sufletului tău şi că împreună formaţi un adevărat întreg, plin de dragoste şi armonie.
    Când îţi găseşti sufletul-pereche flacără, îţi găseşti în acelaşi timp imaginea în oglindă a sufletului tău.

    Sufletul tău îşi aminteşte frumuseţea şi bucuria dragostei spirituale pe care o împărtăşiţi şi încearcă să o trăiască şi să o exprime pe durata încarnării tale fizice.

    Energiile spirituale sunt într-un acord atât de perfect şi atât de legate unele de altele, încât se formează un arc strălucitor de lumină între aurele lor, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete.


    Multă lume crede că din momentul în care ţi-ai găsit sufletul-pereche flacără, te căsătoreşti cu el şi trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Se poate întâmpla şi aşa, dar pot apărea totuşi probleme datorită karmei negative intervenite între voi în vieţile anterioare.

    Sigur este faptul că între două suflete-pereche-flacără curge în permanentă un fluviu subteran de iubire, care depăşeşte orice negativitate.

    Nu te întâlneşti cu sufletul tău-pereche flacără în fiecare dintre vieţi, deoarece se poate întâmpla ca lecţiile individuale care trebuie învăţate de către fiecare dintre voi să fie diferite, sau calea propusă de evoluţie să nu coincidă.

    Chiar dacă nu sunteţi alături, fiecare tindeţi prin ceea ce faceţi să ajungeţi din nou împreună şi sufletele voastre evoluează pe un drum spiritual comun.

    Este posibil ca în decursul uneia dintre vieţi, să fiţi împreună doar un răstimp scurt, deoarece aţi căzut în prealabil de acord să vă ajutaţi unul pe altul într-un mod anume, sau puteţi fi alături toată viaţa.

    Totul depinde de ceea ce aţi hotărât înainte de a vă fi născut.”

    Sursa: Gloria Chadwick, “Descoperirea vietilor trecute”

    ...asadar raspunsul este...NU, daca l-ai intalnit odata, in aceasta viata si n-a ramas in viata ta, ai avut o sansa, doar una! Ai aflat ca exista, stii cum este, stii ce-ti doresti, ce cauti, aici, oriunde, pretutindeni, pentru totdeauna, in talpile goale pana la capatul pamantului si dupa asta, inca...Poti spera ca ...de cealalta parte sa-ti faca macar un mic semn, sa stii ca este inca, sa-ti confirme ca tu insuti inca esti.

    RăspundețiȘtergere
  3. e nevoire de o revolutie in cazul sufletelor, o restructurare sau orice alceva, pentru ca e de tot cacatu teoria de mai sus..
    nu dau contraargumente si nu pun intrebari tocmai pentru ca mi se pare prea idioata teoria.
    nu teoria sufletelor pereche ci argumentarea interdependentei lor...aiurea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Noire relativ la ceea ce spui despre aceasta teorie, ce crezi tu, mie mi-a fost usor cand am primit-o in plex!? Si cat de bine mi-a venit ca ai afurisit-o...dar cei care nu pun intrebari sunt aceia care se tem de raspunsurile pe care le-ar putea primi. Eu stiu ca tu ti-ai pus intrebari iar tu stii ca eu nu am raspunsuri la ele.
    Astept aici o dimineata cu...buna dimineata sufletului tau. Pentru ca eu cred in ea!

    RăspundețiȘtergere
  5. ah,cat ma bucur ca ai ramas prin preajma!:)
    banuiam eu ca tu ai postat teoria de mai sus si ma temeam ca te-am ranit cu reactia mea dar pur si simplu nu-mi place Gloria:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce lume crezi ca e asta in care traim? Una in care oamenii stiu doar sa se simta raniti reciproc!?
    Nu, e o lume in care noi stim ca si tacerile trebuiesc tacute de cineva, ca zambetele mai mici si mai multe inseamna ceva, ca bucuria, mica si ea, poate sa cuprinda chiar si un Noire. Iar cand nu-ti place ceva...uite o sansa sa afli ce-ti place, de fapt.
    Cum faci tu, :), asa!? si inca mai multe...

    RăspundețiȘtergere